Prima pagină » Cea mai buna tigaie dubla grill (tot ce trebuie sa stii)

Cea mai buna tigaie dubla grill (tot ce trebuie sa stii)

In loc sa ai un suport plin cu oale si tigai de toate formele si dimensiunile in bucatarie, detinerea unor piese bine alese iti va oferi flexibilitatea de a gati orice vrei si performanta de care ai nevoie pentru a gati mai bine.

Haosul tigailor din bucatarie pur si simplu nu se opreste, iar spatiul de pe rafturile tale se epuizeaza incet. Uita de vechile tigai si oale! Exista un sistem de gatit revolutionar pentru tine si anume: tigaia dubla tip grill.

Cum alegi o tigaie dubla?

Tigaile duble sunt bune si isi merita pretul pentru ca gestioneaza mai bine caldura. Conductorii de caldura buni, cum ar fi cuprul si aluminiul, raspund la schimbarile de temperatura. Ei vor face ceea ce le spune sursa de caldura sa faca – se incalzesc, se racesc – aproape instantaneu.

Obtineti un flux de caldura rapid. Caldura curge mai usor printr-un conductor de caldura bun, asigurand o egalizare rapida a temperaturii pe suprafata de gatit.

Obtineti o difuzie uniforma a caldurii. O tigaie mai groasa are mai multa distanta intre suprafata de gatit si sursa de caldura. In momentul in care caldura curge pe suprafata de gatit, se va fi raspandi uniform, deoarece caldura se difuzeaza pe masura ce curge.

In general manerele unei tigai duble sunt fabricate in un mod inovator “one-touch” pentru inchiderea si deschiderea usoara a tigaii prin forta magnetica puternica. Acest mod de construire fixeaza manerele si strang corpul tigaii pentru a spori presiunea din interior. Atfel nu vei simti  oboseala la incheietura  mainii.

Beneficii reale a unei tigai duble

Forma dreptunghiulara ofera si mai mult spatiu la gatit si va permite sa pregatiti doua feluri de mancare in acelasi timp. O tigaie dubla are o baza de stocare a caldurii extrem de durabila pe ambele parti pentru o experienta optima de gatit. Datorita circulatiei ingenioase a caldurii in interiorul tigaii, caldura curge in jurul alimentelor din toate partile – pentru gatit perfect, bland, gatit la aburi sau gratar. Tigaia este echipata cu un invelis antiaderent unic, absolut nimic nu se lipeste.

Garnitura flexibila din silicon si manerul ergonomic cu inchidere magnetica ingenioasa mentin tigaia complet etansa si asigura un climat perfect de gatit. Excesul de abur iese prin orificiile de evacuare a aburului si, spre deosebire de oala sub presiune, puteti deschide tigaia in orice moment pentru condimentare, turnare sau degustare. Asa ca gatiti mult mai bland si cu presiune scazuta! Mancarea ta va avea un gust mult mai intens si incomparabil de delicios!

Si totusi gatesti mai repede cu o tigaie dubla decat cu orice alt tip de tigaie. Tigaia este potrivita pentru toate tipurile de aragaz, cum ar fi gaz, electrica sau inductie, iar toate piesele pot fi spalate in masina de spalat vase.

Avantajele unei tigai duble sunt:

  • Ideal pentru gatit, prajit, coacere si gratar
  • Maner ergonomic cu inchidere magnetica inovatoare
  • Diferite suprafete de tigaie: pentru prajirea fierbinte a pestelui, carnii si prajirea simultana a legumelor
  • Gatirea cu abur datorita etansarii din silicon si orificiilor de evacuare a aburului
  • Piesele pot fi spalate in masina de spalat vase
  • Potrivit pentru toate tipurile de aragaz (gaz, electrica si cu inductie)

RECOMANDARI

#1 Tigaie grill dubla dreptunghiulara Cooking by Heinner Dark Line disponibila aici

#2 Tigaie dubla grill Cooking by Heinner Dark Line Classico gasesti aici

#3 Set tigaie MediaShop Doublettadesi e mai scumpa, e setul perfect

Sfaturi pentru a gati mai usor si sanatos cu aceasta tigaie inovatoare

Daca urmezi masurile de siguranta de baza, gatitul cu ajutorul tigailor duble este sigur, sanatos si convenabil.

Poti minimiza riscul atunci cand gatesti urmand aceste sfaturi:

  • Nu preincalzi o tigaie doubletta goala. Tigaile goale pot atinge temperaturi ridicate in cateva minute, ceea ce poate cauza eliberarea de vapori de polimer. Asigura-te ca ai mancare sau lichid in tigaie inainte de a preincalzi.
  • Evita sa gatesti la foc mare. Gateste la foc mediu sau mic si evita coacerea, deoarece aceasta tehnica de gatit necesita temperaturi peste cele recomandate pentru vasele antiaderente.
  • Aeriseste bucataria. Cand gatesti porneste ventilatorul de evacuare sau deschide ferestrele pentru a ajuta la aerisire.
  • Utilizeaza ustensile din lemn, silicon sau plastic. Ustensilele metalice pot duce la zgarieturi pe suprafata antiaderenta, reducand durata de viata a vaselor de gatit.
  • Spala usor oalele si tigaile cu un burete si apa calda cu sapun special pentru vase. Evita sa folosesti burete de otel, deoarece acesta poate zgaria suprafata.
  • Inlocuieste vasele vechi. Atunci cand straturile tigaii incep sa se deterioreze vizibil cu zgarieturi excesive, exfoliere, descuamari si ciobiri, acestea sunt gata pentru a fi inlocuite pentru ca altfel pot emana substante toxice in mancarea pe care tu si cei dragi tie o consumati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*