Prima pagină » Reteta de piept de pui cu cartofi la cuptor

Reteta de piept de pui cu cartofi la cuptor

Vrei o reteta usoara dar si sanatoasa, fara prajeli si cat mai usoara dar in acelasi timp si consistenta? O portie de piept de pui cu cartofi la cuptor te va tine bine hranit pentru ore bune si este foarte usor de facut, in doar cativa pasi.

Reteta de piept de pui cu cartofi la cuptor

0 de la 0 voturi
Rețetă de Vali
Mod Bucatar

Mentine ecranul deschis in timp ce faci aceasta reteta!

Servings

4

servings
Prep time

30

Cooking time

40

Calories

300

kcal

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui feliat

  • 1 kg cartofi

  • 2 linguri ulei de masline

  • 1 lingura praf de usturoi

  • 1 legatura patrunjel

  • 150 grame cascaval

  • 1 lingurita sare

  • 1 lingurita piper

  • 1 lingurita oregano

Pasii necesari

  • Aprinde cuptorul ca sa se incalzeasca.
  • Curata cartofii si taie-i felii
  • Pune-i intr-un bol si apoi toarna uleiul de masline si presara praful de usturoi, sarea, piperul si oregano iar apoi amesteca bine bine bine
  • Ia o tava yena si toarna cartofii amestecati si niveleaza-i
  • Adauga pieptul de pui feliat printre bucatelele de cartofi dupa care mai presara putin usturoi pe deasupra lui
  • Rade cascavalul pe deasupra
  • Baga tava la cuptor pentru 35 de minute la 160 de grade
  • Scoate-o, presara patrunjelul tocat marunt si lasa-i sa se raceasca dupa care apoi serveste-i impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*